Over ons

Ro-klus is ontstaan in januari 2013 en opgericht door Robert Custers. Nadat ik 25 jaar ervaring heb opgedaan op zowel de werkvloer als timmerman en daarna als werkvoorbereider en project planner was de tijd rijp om zelfstandig verder te gaan.

Ro-klus is een klusbedrijf afkomstig uit Meerlo, gemeente Horst aan de Maas. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ro-klus terecht voor zeer uiteenlopende klussen en verbouwingen waarvoor een bouw- en timmerbedrijf ook wel eens ingeschakeld wordt. ro-klus, klusbedrijf is niet alleen de klusjesman die uw project realiseert, maar u ook kan ondersteunen in uw organisatie. ro-klus is een zelfstandige onderneming met diverse divisies: uitvoering bemiddeling verkoop Het werkgebied voor particulieren is ongeveer 25km vanaf Meerlo. Hieronder vallen alle kerkdorpen van de gemeente Horst a/d Maas, Venray, Bergen en Venlo.

Mijn missie:
Mijn klanten compleet te ontzorgen bij nieuwbouw of verbouwing van woonhuis tot bedrijfspand. Dit betekent dat ik u wil ontzorgen van planning tot bemiddeling en van inkoop tot uitvoering. Met constante aandacht voor de wens van de opdrachtgever. Daar staat ro-klus voor.

Mijn jarenlange ervaring en opgedane kennis in het brede werkveld van timmerwerk, aanbouw, verbouw, projectvoorbereiding en calculatie komen optimaal tot hun recht als ik van begin tot eind bij uw project kan worden betrokken.

Wilt u persoonlijk kennismaken met mijn enthousiasme en positieve gedrevenheid neem dan gerust contact met mij op.

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn expertise en reeds gerealiseerde projecten.

Ro-klus staat voor:

  • Vakmanschap
  • Vertrouwen
  • Vernieuwend
  • Veelzijdig